Özel yetenek gerektiren bir işte çalışmak için İngiltere’ye gitmek istiyorsanız başvurmanız gereken vize türü Tier 2 (Genel) Vizesidir.
İngiltere’deki süre olarak 6 aydan uzun süren İngilizce dil kursu, lisans, yüksek lisans, araştırma ve mesleki sertifika programları gibi..
İngiltere Akademik Vizesi, Birleşik Krallık’ta akademik araştırma yapmak isteyen akademisyenlerin başvuru yapabilecekleri özel bir..
İngiltere Birleşik Krallığı’na seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İngiltere’ye giriş yapmak için..

TÜRKİYEYİN HER YERİNDEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Tier 2 Vizesi

“Tier 2 vizesi nedir? Tier 2 vizesi şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Ne kadar süre geçerlidir? Vize işlemleri kaç gün sürer ve ne kadar zamanda vize çıkar? Kimler bu vizeye başvur yapabilir? Çalışma şartları nasıl?” gibi soruların cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

Tier 2 Vizesi Nedir?

İngiltere’ye gitmek ve çalışmak istiyorsanız, başvurmanız gereken vize türü Tier 2 vizesidir. İngiltere’de yaşamak ve çalışmak için Tier 2 vizesine başvurmalısınız.

Tier 2 Vizesi İşlemleri Kaç Gün Sürer ve Ne Kadar Zamanda Vize Çıkar?

Birleşik Krallık’ta çalışmaya başlayacağınız tarihten en fazla 3 ay önce vize için başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzdan sonra 3 ila 12 hafta içinde olumlu ya da olumsuz bir cevap alabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
Tier 2 vizesi almak isteyenler, bakmakla yükümlü oldukları kişilerin vize başvurularını, kendi başvuruları ile birlikte yapmalıdır. İngiltere’deki yaşamları süresince onları destekleyeceğini ispatlamalıdır.

Tier 4 Vizesi

“Tier 4 öğrenci vizesi nedir? Tier 4 öğrenci vizesi şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Ne kadar süre geçerlidir? Hangi yaş aralığına hitap eder? Vize işlemleri kaç gün sürer ve ne kadar zamanda vize çıkar? Çalışma izni var mı?” gibi soruların cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz;

Tier 4 öğrenci vizesi nedir?

Zamanı 6 aydan uzun süren İngilizce dil kursu, yüksek lisans, lisans, mesleki sertifika programları ve araştırma programları gibi eğitim programlarında eğitim almaktır.

Tier 4 Öğrenci Vizesine Başvuru nasıl yapılır?

Yetkilendirilmiş vize başvuru merkezinden bir randevu almalısınız. Başvurunuz tamamlandıktan sonra randevu günü ve saatinde mutlaka yetkili başvuru merkezinde bulunmalısınız.

Önemli Uyarılar
Tier 4 öğrenci vizesi için istenen IELTS puanları başvuracağınız eğitim kurumuna göre farklılık gösterebilmektedir. İngiltere vizesi başvurunuzla ilgili karar verme yetkisi İngiltere Konsolosluğu’na aittir.

İngiltere Vizesi

“İngiltere vizesi nedir? İngiltere Vizesi şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Ne kadar süre geçerlidir? Vize işlemleri kaç gün sürer ve ne kadar zamanda vize çıkar? Kimler bu vizeye başvur yapabilir?” gibi soruların cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

İngiltere Vizesi Nedir?

İngiltere’ye turistik, ticari ve aile ziyareti gitmek istiyorsanız, başvurmanız gereken ziyaret amaçlı vizesidir. İngiltere vizesi başvurusu yapacak kişilerin, ziyaret amaçlarına uygun vize kategorisine ve süresine göre başvuruda bulunmaları gerekir.

İngiltere Vizesi işlemleri kaç günde çıkar?

İngiltere’ye turistik, ticari ve aile ziyareti gitmek istiyorsanız, başvurudan en az 1 ay öncesinden başvuru yapılması gerekir, mevcut başvuru 10 ila 12 iş günü sürer. acil bir durumda express olarak İngiltere vize başvurusu olur.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
İngiltere Vizesi almak isteyenler, evraklarınız kontrol sırasında eksiksiz olarak başvuruya sunulması gerekiyor aksi takdirde İngiltere vizeniz ret durumu söz konusudur.

WhatsApp chat