TİER VİZESİ VE İNGİLTERE VİZE BAŞVURUSU İÇİN.. 0532 300 23 29

Bize Ulaşın

Özel yetenek gerektiren bir işte çalışmak için İngiltere’ye gitmek istiyorsanız başvurmanız gereken vize türü Tier 2 (Genel) Vizesidir. İngiltere’de yaşamak ve çalışmak için Tier 2 vizesine
İngiltere’deki süre olarak 6 aydan uzun süren İngilizce dil kursu, lisans, yüksek lisans, araştırma ve mesleki sertifika programları gibi eğitim programlarında eğitim almak isteyen…
İngiltere Birleşik Krallığı’na seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus Pasaport, Hizmet Pasaportu ve Hususi Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İngiltere’ye giriş yapmak için..

Tier 2 Vizesi

“Tier 2 vizesi nedir? Tier 2 vizesi şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Ne kadar süre geçerlidir? Vize işlemleri kaç gün sürer ve ne kadar zamanda vize çıkar? Kimler bu vizeye başvur yapabilir? Çalışma şartları nasıl?” gibi soruların cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

Tier 2 Vizesi Nedir?
İngiltere’ye gitmek ve çalışmak istiyorsanız, başvurmanız gereken vize türü Tier 2 vizesidir. İngiltere’de yaşamak ve çalışmak için Tier 2 vizesine başvurmalısınız.

Tier 2 Vizesi İşlemleri Kaç Gün Sürer ve Ne Kadar Zamanda Vize Çıkar?
Birleşik Krallık’ta çalışmaya başlayacağınız tarihten en fazla 3 ay önce vize için başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzdan sonra 3 ila 12 hafta içinde olumlu ya da olumsuz bir cevap alabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
Tier 2 vizesi almak isteyenler, bakmakla yükümlü oldukları kişilerin vize başvurularını, kendi başvuruları ile birlikte yapmalıdır. İngiltere’deki yaşamları süresince onları destekleyeceğini ispatlamalıdır.

Tier 4 Vizesi

“Tier 4 öğrenci vizesi nedir? Tier 4 öğrenci vizesi şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Ne kadar süre geçerlidir? Hangi yaş aralığına hitap eder? Vize işlemleri kaç gün sürer ve ne kadar zamanda vize çıkar? Çalışma izni var mı?” gibi soruların cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz;

Tier 4 öğrenci vizesi nedir?
Zamanı 6 aydan uzun süren İngilizce dil kursu, yüksek lisans, lisans, mesleki sertifika programları ve araştırma programları gibi eğitim programlarında eğitim almaktır.

Tier 4 Öğrenci Vizesine Başvuru nasıl yapılır?
Yetkilendirilmiş vize başvuru merkezinden bir randevu almalısınız. Başvurunuz tamamlandıktan sonra randevu günü ve saatinde mutlaka yetkili başvuru merkezinde bulunmalısınız.

Önemli Uyarılar
Tier 4 öğrenci vizesi için istenen IELTS puanları başvuracağınız eğitim kurumuna göre farklılık gösterebilmektedir. İngiltere vizesi başvurunuzla ilgili karar verme yetkisi İngiltere Konsolosluğu’na aittir.